Te adopteren dieren

Lijst van de te adopteren dieren

Onze vereniging heeft geen asiel maar plaatsingsdienst van meester tot meester, waardoor we u in contact brengen met de eigenaar van het dier. Onze lijst van te adopteren dieren wordt bijgewerkt zodra een dier ter adoptie beschikbaar is.

Indien geen enkel dier overeenkomt met uw zoekopdracht, nodigen wij u uit om de vragenlijst voor kandidaat adoptanten in te vullen zodat u op onze wachtlijst geplaatst wordt.

 

Malamute reu 1,5 jaar  

« Gatzu » – Malamute – reu van 1,5 jaar, niet gecastreerd, gechipt en in orde met vaccins.

 

Gatzu is hond met nood aan een tuin en een liefhebbende en aanwezige familie. Hij kan moeilijk alleen thuis blijven en is ok met kinderen.

Europese korthaar gecastreerde kater  

« Fringe » – Europese korthaar – kater, gecastreerd, gechipt en in orde met vaccins.

Fringe is zeer aanhankelijk, lief en toont zijn liefde voor zijn baasje: hij gooit zijn kop enthousiast naar de hand die hem komt strelen.

Als enige kat of met andere AIDS+ katten.

Hij moet enkel binnen wonen of over een volledig beveiligde buitenruimte beschikken. Fringe wil helemaal niet weg uit zijn herstelkooi. Hij kan gemakkelijk op appartement wonen. Een zeer kalme omgeving is vereist. Een alleenstaande of koppel zonder kinderen zou ideaal zijn. Honden en andere bronnen van stress moeten vermeden worden vanwege het kwetsbare immuunsysteem van Fringe.

Adoptant moet in staat zijn om adequate diergeneeskundige zorg te verlenen.

Duitse Herder x Labrador gecastreerde reu 1 jaar « Maiko » – Duitse Herder x Labrador – reu van 1 jaar, gecastreerd, gechipt en in orde met vaccins.

Maiko is op zoek naar een nieuwe familie die voor hem tijd heeft. Hij kan alleen thuis blijven, is gewoon van andere dieren (ook katten) en kinderen. Hij heeft een tuin nodig.

 

British Longhair gesteriliseerde kattin 5 jaar  

Micky – British Longhair – gesteriliseerde kattin van 5 jaar, gechipt.

Micky is een lieve een aanhankelijke kat op zoek naar een nieuwe familie zonder andere huisdieren en zonder kinderen. Ze heeft altijd op appartement gewoond.

logo blanc