Ons helpen

Help onze vrienden de dieren in België

Giften en testament

Onze vereniging de Blauwe Wereldketen blijft, met behulp van dierenvrienden, acties ondernemen ten voordele van dieren. Uw giften en legaten zijn zeer waardevol en stellen ons in staat om ons impact te vergroten.

Steun ons met een éénmalig of terugkerende gift online. Snel, eenvoudig en 100% veilig.

Om zeker te zijn dat uw testament niet verloren gaat, maakt u het op bij een notaris. U kunt kiezen voor een duolegaat om uw rijkdom te delen tussen uw dierbaren en de vereniging waar u om geeft. En voor originele donaties ten voordele van de dieren kan u ook deelnemen aan de verkoop van kunstwerken van hedendaagse Belgische kunstenaars, waarvan alle winst ten voordele van de vereniging is, want alle werken werden door de kunstenaars geschonken zodat wij deze kunnen verkopen!!

Steun ons

Ons digitaal platform voor fondsenwerving helpt ons bij het verwerven van fondsen om onze acties en activiteiten ten voordele van de dieren voort te zetten.

U heeft ook de mogelijkheid om een zelf een tijdelijke campagne te organiseren en te delen binnen uw netwerk.

Leden

Het succes van onze acties hangt af van de betrokkenheid van onze leden. Wij nodigen u uit om onze strijd aan te gaan en lid te worden van onze vereniging de Blauwe Wereldketen.

Vrijwilligers

Onze vereniging is twee keer per jaar aanwezig in de Tom&Co winkels, in het kader van het initiatief “Eetkommen van het Hart”. Dit vindt over het algemeen plaats in februari en juni of juli. Het is een kans om donaties van de vrijgevige klanten van Tom&Co in te zamelen en een voedselvoorraad op te bouwen voor onze beschermelingen. Dankzij deze bijdragen kunnen we de lege magen van dieren in afwachting op een nieuw baasje vullen. Op zoek naar vertegenwoordigers, vernieuwen we onze oproep aan vrijwilligers om een aanwezigheid in één van deze winkels te verzekeren. Indien u over vrije tijd beschikt, aarzel niet om ons doel te steunen en vrijwilliger worden voor het welzijn van onze vrienden de dieren.

Enquêtes

Enquêtes helpen ons om onze acties te verbeteren en onze interventies te optimaliseren. Dank bij voorbaat om een paar minuten de tijd nemen om een korte vragenlijst te beantwoorden en ons te laten weten wat u van ons werk vindt.

Petities

Omdat de veiligheid en het welzijn van dieren centraal staan, hebben we verschillende petities tegen dierenmishandeling gestart. Voel je vrij om ze te lezen, te ondertekenen en te delen.

Klachten

Meld elk geval van dierenmishandeling door onderstaand formulier in te vullen.

Lidmaatschap

Ons ledenaantal is onze macht! Indien u zich wil aansluiten bij onze vereniging de Blauwe Wereldketen en zo een dierenrechtenactivist worden, hoeft u maar jaarlijks lidgeld te betalen.

Ons propagandamateriaal

Om onze acties te financieren en onze doelstellingen te bereiken, verkopen wij kleine artikelen. Rugzakken, sleutelhangers, notitieboeken, uurwerken, balpennen,… u vindt zeker iets dat van pas kan komen. Aarzel niet om een bestelling te plaatsen! Onze vereniging stuurt uw bestelling zo snel mogelijk op.

logo blanc